2022 – Медиумски фестивал Скопје

ЖИВОТНА СРЕДИНА Шестото издание на Медиа Фестивал Скопје се одржа од 22 до 24 септември во Кинотеката на Македонија како и онлајн, со фокус на животната средина. На шестото издание разгледувавме актуелните прашања што не’ опкружуваат, од климатската вонредна состојба која ги погодува сите на планетата, до бетонизацијата на зелените површини во нашите градови, новинарството …

2022 – Медиумски фестивал Скопје Read More »